Základní škola, Praha 9 - Prosek, Novoborská 371
Tel: 286 006 511 | email: skola@novoborska.cz | www.novoborska.cz
"Šance pro všechny, vždy a ve všem"
Pro zobrazení nového designu si prosím nainstalujte novější Internet Explorer, nebo alternetivní prohlížeč.
Výčet podporovaných prohlížečů s odkazy na stažení:

JÍDELNÍ LÍSTEK

od 18. března 2019 - do 22. března 2019

Pondělí:
Polévka: Slepičí s těstovinou 01, 07, 09
1. jídlo: Rizoto na kari s drůbežím masem 07
2. jídlo: Těstoviny se sýrovou omáčkou a kuřecím masem 01, 07
Desert: Čaj, mléko, voda 07, 12
Úterý:
Polévka: Čočková
1. jídlo: Hovězí maďarský guláš, bulgur 01, 09
2. jídlo: Kuřecí závitek, šťouchaný brambor 07
Desert: Čaj, voda, mléko, ovoce 07, 12
Středa:
Polévka: Mrkvová s rýží 07
1. jídlo: Staročeská sekanina, brambor, tzaziki - řecký okurkový salát 03, 07
2. jídlo: Omáčka koprová, vejce vařené, brambor 03, 07
Desert: Čaj, mléko, voda, ovoce 07, 12
Čtvrtek:
Polévka: Slepičí s játrovou rýží 01, 03, 09
1. jídlo: Svíčková na smetaně, houskový knedlík 01, 03, 07, 09
2. jídlo: Cizrnové karbanátky s tuňákem, celerové pyré 04, 07, 09
Desert: Čaj, mléko, voda 07, 12
Pátek:
Polévka: Dýňová 07, 09
1. jídlo: Karbanátek z rybího file, bramborová kaše 01, 03, 04, 07
2. jídlo: Kuřecí maso v kedlubnách, rýže
Desert: Čaj, mléko, voda, ovoce 07, 12

Změna jídelního lístku vyhrazena!!!
Jídla připravuje a dobrou chuť Vám přeje kolektiv kuchyně.

Seznam alergenů:  

01  Obiloviny obsahující lepek / 51Pšenice, 52žito,  53ječmen,  54oves,  55špalda/, 02  Korýši,  03   Vejce,  04   Ryby,  05  Podzemnice olejná,  06  Sojové boby,  07  Mléko a výrobky z něj, 08  Skořápkové plody (mandle...),  09  Celer,  10  Hořčice,  11  Sezamová semena,  12  Oxid siřičitý,  13  Vlčí bob,  14  Měkýši